ÄVENTYRSGOLF

Minigolfbanan har 16 unika hål och är byggda med många spännande hinder. Äventyrsgolfen var den 1:a av denna typ av minigolfbanor som byggdes på Öland. Här spelar du över Ölandsbron, in i grottan och över Öländska Eketorps borg m m. Minigolfen har 2 spelvägar för att passa båda barn och vuxen .Banorna renoveras årligen. Äventyrsgolfen har traditionell banlängd men filtmattan har ersatts med konstgräs.

Minigolfen tar ca 45 min att spela.

FANTASIGOLF

Fantasigolfen har 18 unika hål och är en intressant kombination av minigolf, äventyrsgolf, putting-green. Minigolfen är av konstgräs och har både rugg och green. Man spelar tillsammans och förutom knepiga, varierande hinder riskerar spelaren även att bli utputtad av sina medtävlande och får då plikta ett slag. Exempel på banor är trappa gjord av Öländsk kalksten där kraften i slaget är avgörande. Varje bana har ett parvärde som visar rekommenderat antal slag samt en lätt och en svår väg, detta för att passa både stor som liten. Att på Ölands västsida uppleva solnedgången tillsammans i ett spel för att sedan avnjuta en glass kan vara en av sommarens höjdpunkter.

Minigolfen tar ca 1 timme att spela

ÖPPETTIDER/PRISER

Öppentider

Fina dagar i April och Maj håller äventyrsgolfen öppet! Följ oss på FB eller kontakta oss på info@talludden.nu, eller ring oss på 0485 31122

1/6-16/6   Kl 10-17
17/6-13/8   Kl 10-21
13/8-20/8   Kl 10-19

Från 21/8 och in i September håller vi öppet dagtid och helger när vädret är med oss.

Föreningar, skolor eller större grupper kontaktar oss så öppnar vi upp för er!

Pris: 100:- vuxen, 50:- barn gäller valfri bana, vid spel av båda banorna lämnar vi 50% rabatt på andra spelomgången.